Download lagu Via Vallen - Cidro MP3

Via Vallen - Cidro MP3

Listen: 6318

Duration: 4:58

Date: 07 October 2019

Lirik:

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :